Szolnoki MÁV Utánpótlás FC
hivatalos weboldala
 
U11 csapat mérkőzései Évad:  

2019.06.02. 10:00 Szolnok Évad:2018/2019 16.forduló
Bozsik "A" torna
0 - 0 (0 - 0)
A mai tornán Yeddou Nassim kapta az elismerő oklevelet, ügyes védő játékáért. Edzői értékelés: A mai tornát nagyon fáradtan, álmosan kezdtük és nem is lehetett más, mint vereség az első két mérkőzés eredménye. Lehet a fülledt meleg, napsütés okozta nálunk ezt az „üzemzavart” mert, ahogy megjöttek az esőfelhők és lehűlt a levegő úgy javult fel a játékunk is. Meg is nyertük a soron következő két mérkőzést. Az utolsó mérkőzésre elfáradtunk, több játékos lesérült, a nap is kisütött és sajnos újabb vereség lett a torna végén.

2019.05.26. 10:00 Nyíregyháza Évad:2018/2019 15.forduló
Bozsik Torna "A"
0 - 0 (0 - 0)
első mérkőzésünkön úgy gondolom kiegyenlített játék folyt a pályán. Ziccerek maradtak kihasználatlanul mindkét csapatnál, így igazságos döntetlen született a Debrecen ellen. Második mérkőzésünkön jól játszva vezetést szereztünk a Békéscsaba ellen. Nagy lehetőségeket szalasztottunk el, előnyünk növelése érdekében viszont ellenfelünk nagyon jól kihasználta figyelmetlenségeinket és így megnyerte a mérkőzést. Folyamatában a 3. mérkőzés következett az egyébként is jó fizikai adottságokkal rendelkező Nyíregyháza ellen, amit kihasználva meg is nyerték a meccset. Kis pihenő után mozgósítottuk erőtartalékainkat, jobban játszva ellenfelünknél, a vezetést is megszereztük, majd 2-re növeltük. Kicsit „beleülve” az eredménybe a végén majdnem kicsúszott a kezünkből a győzelem a Diósgyőr ellen. Az utolsó mérkőzésen a Kecskemét ellen már a fáradtságon nem tudtunk felülkerekedni és a torna folyamán még két játékos is lesérült. Megérdemelten nyerte ezt a mérkőzést a Kecskemét.

2019.05.19. 10:00 Kecskemét Évad:2018/2019 14.forduló
Bozsik Régiós "A" torna
0 - 0 (0 - 0)
Első mérkőzésünkön végig irányítottuk a játékot. Folyamatosan támadtunk, mégis az ellenfél szerzett vezetést egy szerencsétlen góllal. Majd a sok lehetőség közül sikerült egyet értékesíteni. A következő mérkőzésen is a mi játékunk volt meghatározó a pályán. A vezetést is sikerült megszereznünk, majd egy gyengének tűnő szabadrúgás a sorfalon irányt változtatva pottyant a kapunkba, így ez a mérkőzés is döntetlennel zárult. Harmadik mérkőzésünkön nagyon jó, támadó szellemben focizva megszereztük a vezetést és sikerült ezt 2:0-ra növelni. Egy szöglet és egy figyelmetlenség egy perc alatt és már is egyenlő lett az eredmény a két csapat között. Lelkesedésünk nem lankadt és újabb vezetést szereztünk, ám az ellenfél szögleteivel nem tudtunk mit kezdeni és kicsúszott a kezünkből a mérkőzés. Negyedik mérkőzésen magabiztosan uralva a játékot egyéni hibákból kaptunk büntetőt és az egyenlítő gólt. Utolsó mérkőzésen az ellenfél kb. kétszer jött át térfelünkön és mind a kettőből gólt tudott szerezni, így ez a mérkőzés is döntetlennel zárult. Összességében elmondhatom, hogy nagyon jól játszottunk és a mi játékunk volt a meghatározó a pályán, eredménytől függetlenül.

2019.04.14. 10:00 Debrecen Évad:2018/2019 13.forduló
Bozsik "A" torna
0 - 0 (0 - 0)
Első mérkőzésünkön a Diósgyőr ellen mindkét kapott gólt egyéni hiba előzte meg és mind emellett a lehetőségeinkkel nem tudtunk élni. Következő mérkőzésen a Debrecen beszorított minket a kapunk elé és csak kontra lehetőségeink voltak, amiből sajnos nem tudtunk gólt szerezni. Megérdemelten nyertek ellenünk. A két meccset követően volt egy óra szünetünk és utána következett a Kecskemét elleni mérkőzés. A játék elején nem voltunk fejben a pályán és ellenfelünk máris szerzett két gólt. A játék folyamán nem is találtunk magunkra, így megérdemelten nyert a Kecskemét. A Nyíregyháza ellen sokáig kiegyenlített játék folyt a pályán, ám a végére nem bírtuk erővel és elveszítettük a mérkőzést. Utolsó meccsünk a Békéscsaba ellen mi nem tudtunk élni a lehetőségeinkkel, viszont összehoztunk ellenfelünknek egy gólt és így ezzel ki is kaptunk. Összességében az eredmények szempontjából ilyen rosszul még nem szerepeltünk. Amit pozitívumként ki tudnék emelni, hogy a tavaly Törökszentmiklósról igazolt Péter Dániel egyre jobb, kiegyensúlyozottabb teljesítményével bizonyítja a csapatban a helyét. Illetve az U10-es csapatból feljátszó Lakatos Pálnak is, (aki már többször segítségére volt csapatunknak) harcos játékával gyorsan sikerült beilleszkednie.

2019.03.31. 10:00 Békéscsaba Évad:2018/2019 12.forduló
Bozsik "A" torna
0 - 0 (0 - 0)
A mai tornát jól kezdtük, két győzelemmel a Kecskemét és a Nyíregyháza ellen. Az első mérkőzés kiegyenlítet játékot hozott helyzetekkel mindkét oldalon, amiből most mi kerültünk ki győztesen. A Nyíregyháza ellen fegyelmezett, önfeláldozó védekezésünknek, jó előre játékunknak köszönhetjük győzelmünket. A Debrecen ellen ezekből keveset mutattunk és magabiztosan nyertek ellenünk. A következő mérkőzésen, szintén kiegyenlített volt a játék képe, de egyéni hibáink és az ellenfél nagyobb győzelmi akarása vereséghez vezetett. Az utolsó mérkőzésen igazságos döntetlen született.

2019.03.17. 10:00 Diósgyőr Évad:2018/2019 11.forduló
Bozsik "A" torna
0 - 0 (0 - 0)
A mai torna kicsit gyengécskére sikerült az eredményesség szempontjából. A játék képét tekintve nem ért meglepetés, hiszen tudtam, hogy a betegségekből, sérülésekből most kezdünk felépülni. Összességében játékban megvoltunk, viszont erőnlétileg van lemaradásunk ellenfeleinkhez képest.

2019.02.16. 10:00 Szászberek Évad:2018/2019 10.forduló
Kolláth Béla Emléktorna
0 - 0 (0 - 0)
Ezen a tornán nem ment olyan gördülékenyen, jól a játék, mint ahogy azt vártam. Sajnos a presztízsmérkőzéseket elveszítettük. Gondolok itt Békéscsabára, akik a döntőbe jutásért megérdemelten nyertek ellenünk, illetve a harmadik helyért játszva és a csoportmérkőzésen is kikaptunk a Kecskeméttől. Ezekkel a csapatokkal találkozunk a Bozsik „A” tornákon remélem ott nem így alakul majd az eredmény.

2019.02.03. 10:00 Cegléd Évad:2018/2019 9.forduló
Elekes József Emléktorna
0 - 0 (0 - 0)
Csoportunkban a Szandával és a Kecskeméttel nagyon nehéz mérkőzést játszva szereztük meg a csoportelsőséget és így játszhattuk a döntőt másik csoport első helyezettével. A csoportmérkőzések során elfáradtunk és így a döntőben a jó játékot nyújtó Cegléd ellen kaptunk ki 1:0-ra.

2019.01.13. 10:00 Gödöllő Évad:2018/2019 8.forduló
Sátor Kupa Gödöllő
0 - 0 (0 - 0)
Csapatunk eggyel nagyobb korosztályban a 2007-esek között mérkőzött. A fiúk nagyon motiváltak voltak. Nagyon jó szellemiségben, felfogásban játszottak. Bátran, nyíltan felvállalták a párharcokat, agresszívan letámadták az ellenfelet és mind e mellett taktikusan játékot nyújtottak. A torna során több edző is odajött hozzám és megdicsérte a csapatot. Úgy gondolom, hogy eggyel nagyobb korosztályban dicséretes a 4. helyezés. A gyerekeknek és nekem is nagyon tetszett ez a torna és elégedetten tértünk haza Gödöllőről. Nagyon nagy gratuláció minden résztvevőnek! Szép volt fiúk! Csak így tovább! Csapatunk a IV. helyen végzet ezen a tornán.

2018.11.11. 10:00 Diósgyőr Évad:2018/2019 7.forduló
Bozsik Régiós "A" torna
0 - 0 (0 - 0)
A mai tornán meg voltam elégedve a csapat játékával. Próbáltunk fegyelmezetten, koncentrálva játszani. Ami gólokat kaptunk általában egyéni hiba előzte meg. Ha fejlődünk az előre gondolkodásban, akkor ezek elkerülhetőek lesznek. Mezőny játékban láttam nagyon bíztató dolgokat, mint például: labdajáratás, párharcok, cselek. A helyzeteinket még mindig nem kellő hatékonysággal használjuk ki. Ebben mindenképp javulnunk kell. Ha összességében nézem ezt a szezont, akkor úgy gondolom szerepelhettünk volna jobban, eredményesebben is. Viszont ha visszagondolok, hogy augusztus vége felé kezdett a csapat nagy része edzésre járni és már szeptember elején elkezdődtek a fordulók, illetve heti három edzésből, ha esetleg elmarad, vagy kihagy akár csak egyet is a gyerek, akkor ez a realitás.

2018.10.21. 10:00 Kecskemét Évad:2018/2019 6.forduló
Bozsik
0 - 0 (0 - 0)
A mai tornán úgy alkalmazkodtunk az időjáráshoz, hogy amilyen rossz volt mi is olyan rosszul játszottunk. Sajnos a rossz kezdésből nagyon nehezen és nem is teljesen sikerült kikecmeregnünk. A csapat teljesítményén látszott, hogy sokan nem voltak a héten edzésen különböző okok miatt. Remélem mihamarabb visszatalálunk az előzőekben nyújtott játékunkra és ez csak egyszeri kisiklás volt. A mai tornán Márton Benedek kapta az elismerő oklevelet, lelkes játékáért.

2018.10.07. 10:00 Szolnok Évad:2018/2019 5.forduló
Bozsik "A" torna
0 - 0 (0 - 0)
Bár a hazai rendezésű tornát vereséggel kezdtük a Kecskemét ellen és helyzeteinket sajnos nem tudtuk gólra váltani, viszont játékunk bizakodásra adott okot. A következő mérkőzésen a Debrecen ellen nagyon jó játék és egyenrangú ellenfelek csatája jellemezte a mérkőzést, ahol igazságos döntetlen született. Ez után a Diósgyőr ellen már magabiztosan hoztuk a mérkőzést. Helyzeteinkből többet is sikerült gólra váltani, így megérdemelten nyertünk. Véleményem szerint a mezőny egyik legegységesebb csapata a Nyíregyháza ellen igazságos döntetlen született. Utolsó mérkőzésünkön pedig szintén magabiztosan nyertünk a Békéscsaba ellen. Itt szeretném megjegyezni, hogy a látottak alapján szerintem most nyújtottuk a legjobb játékot. Nagyon meg voltam elégedve a csapat MINDEN tagjával. Nagyon nehéz volt eldönteni, hogy ki kapja az elismerő oklevelet. Veress Áron a kapuban és Veres Árpád a mezőnyben a sok jó teljesítmény közül is kiemelkedett. Igazán kiválóan, nagyszerűen teljesítettek. A döntést közösen a csapattal hoztuk meg. A mai tornán Veres Árpád kapta az elismerő oklevelet, lelkes játékáért.

2018.09.23. 10:00 Nyíregyháza Évad:2018/2019 4.forduló
Bozsik Régiós "A" torna
0 - 0 (0 - 0)
A mai tornán Milicz Péter kapta az elismerő oklevelet, lelkes játékáért. 3. Edzői értékelés: Az előző tornához képest most nagyon jól, fegyelmezetten és koncentrálva kezdtük a mérkőzést. Ennek eredményeképpen első mérkőzésünkön a Nyíregyházával igazságos döntetlent sikerült elérni. Bár a házigazdák a mi szerencsétlen mozdulatunkból szerezték az egyetlen góljukat. Ezt leszámítva viszont mindkét csapatnak sok helyzete volt, amit gólra lehetett volna váltani. Második mérkőzésünkön a Békéscsaba ellen elsöprő győzelmet arattunk, ami a játékképe alapján teljesen megérdemelt volt. Harmadik mérkőzésünk a Debrecen ellen egy igen kiélezett, izgalmas mérkőzést hozott. Nagyon jól játszottunk, koncentráltunk és megérdemelten nyertünk a csoport talán legmeghatározóbb csapata ellen. Negyedik mérkőzésen a Diósgyőr ellen jól kezdtünk, beszorítottuk őket a saját térfelükre, de kapusukat naggyá téve nem jött a gól és a foci törvény megbüntetett. Az ellenfél szerezte a mérkőzés első gólját, amit nagy erők mozgósításával sikerült egalizálni. Az ötödik mérkőzésünkön a Kecskemét ellen már fejben és fizikálisan is elfáradtunk. Azért itt megjegyezném, hogy az ellenfél három góljából kettőt mi hoztunk össze egy öngóllal és a kapunk előtti kavarodásból felszabadítva az ellenfelet fejbe találtuk és úgy pattant be a kapuba a labda, hogy ő nem is tudott róla. Nem beszélve róla, hogy az ő kapusukat naggyá tettük, mert nagyon sok helyzetünket a kapu közepébe a kapusba rúgtuk. Összességében úgy gondolom, hogy most kezdtük a legjobban a tornát és nagyon jól játszottunk, amit sajnos nem tudtunk a torna végéig fenntartani.

2018.09.16. 10:00 Békéscsaba Évad:2018/2019 3.forduló
"A" Bozsik torna
0 - 0 (0 - 0)
A mai napon három meghatározó játékosunk is hiányzott a tornáról. Ezt nem igazán tudtuk kompenzálni és ennek eredményeképpen nem is jött az eredmény. Mind a védekező és mind a támadó játékunkat is a határozatlanság jellemezte. Nem voltunk elég agresszívak, ez által sok párharcot veszítettünk, illetve ha nálunk volt a labda, akkor lassan és körülményesen szerveztük az előre játékunkat. A negatívumok ellenére azért volt egy pár játékos, mint például: Veress Áron, Milicz Péter, Veres Árpád, Péter Dániel, Danyi Dávid, akik nagyon jól küzdöttek és jó játékot nyújtottak. A mai tornán Danyi Dávid kapta az elismerő oklevelet, lelkes játékáért.

2018.09.09. 10:00 Debrecen Évad:2018/2019 2.forduló
Bozsik Régiós "A" torna
0 - 0 (0 - 0)
Ezen a tornán sikerült ismét két különdíjast megnevezni: Pálmai Kornélt kiegyensúlyozott, jó védő játékáért, illetve Yeddou Nassimot aki bár a legszebb gól címéért kapta az elismerő oklevelet, de inkább mezőnymunkáját emelném ki. Edzői értékelés: Első mérkőzésünkön helyenként szép játékkal uraltuk a mérkőzést és megérdemelten nyertünk. Második mérkőzésünkön ellenfelünk gyorsan letámadva, beszorította csapatunkat a saját térfelünkre és megnehezítette labda kihozatalunkat. Ezen a mérkőzésen sajnos nem nagyon tudtunk helyzeteket kialakítani. Harmadik mérkőzésünkön a Nyíregyháza a „B” csapatával jött el és ebből kifolyólag nagyarányú győzelmet arattunk. Negyedik mérkőzésünkön az eredmény elég szorosra sikeredett, de az egész mérkőzésen a mi akaratunk érvényesült a pályán. Ötödik mérkőzésünk végén az ellenfél edzője odajött hozzám és gratulált, hogy jól játszottunk és teljesen megérdemelt a győzelmünk, attól függetlenül, Hogy csak egy góllal nyertünk.

2018.09.01. 10:00 Szentes Évad:2018/2019 1.forduló
VIII. Családi Szabadidős és Futball fesztivál
0 - 0 (0 - 0)
8. Kicsit döcögősen kezdtük a tornát, attól függetlenül, hogy nagyarányú győzelemet arattunk a Szentesi Kinizsi felett. A következő mérkőzéseken már kezdtünk magunkra találni és a játékunk is egyre magabiztosabbá vált. A csoportunkban három 9 pontos csapat lett és a gólkülönbség döntött. A mi gólkülönbségünk 17-1, a Szeged-Grosicsé pedig 18-1 és így a II. helyen végeztünk a csoportban. Az Orosházával ki-ki meccset játszottunk a III. helyért, de sajnos ők voltak a szerencsésebbek. a IV. helyen végeztünk.

Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum