Szolnoki MÁV Utánpótlás FC
hivatalos weboldala
 
U11 csapat mérkőzései Évad:  

2019.03.17. 10:00 Diósgyőr Évad:2018/2019 11.forduló
Bozsik "A" torna
0 - 0 (0 - 0)
A mai torna kicsit gyengécskére sikerült az eredményesség szempontjából. A játék képét tekintve nem ért meglepetés, hiszen tudtam, hogy a betegségekből, sérülésekből most kezdünk felépülni. Összességében játékban megvoltunk, viszont erőnlétileg van lemaradásunk ellenfeleinkhez képest.

2019.02.16. 10:00 Szászberek Évad:2018/2019 10.forduló
Kolláth Béla Emléktorna
0 - 0 (0 - 0)
Ezen a tornán nem ment olyan gördülékenyen, jól a játék, mint ahogy azt vártam. Sajnos a presztízsmérkőzéseket elveszítettük. Gondolok itt Békéscsabára, akik a döntőbe jutásért megérdemelten nyertek ellenünk, illetve a harmadik helyért játszva és a csoportmérkőzésen is kikaptunk a Kecskeméttől. Ezekkel a csapatokkal találkozunk a Bozsik „A” tornákon remélem ott nem így alakul majd az eredmény.

2019.02.03. 10:00 Cegléd Évad:2018/2019 9.forduló
Elekes József Emléktorna
0 - 0 (0 - 0)
Csoportunkban a Szandával és a Kecskeméttel nagyon nehéz mérkőzést játszva szereztük meg a csoportelsőséget és így játszhattuk a döntőt másik csoport első helyezettével. A csoportmérkőzések során elfáradtunk és így a döntőben a jó játékot nyújtó Cegléd ellen kaptunk ki 1:0-ra.

2019.01.13. 10:00 Gödöllő Évad:2018/2019 8.forduló
Sátor Kupa Gödöllő
0 - 0 (0 - 0)
Csapatunk eggyel nagyobb korosztályban a 2007-esek között mérkőzött. A fiúk nagyon motiváltak voltak. Nagyon jó szellemiségben, felfogásban játszottak. Bátran, nyíltan felvállalták a párharcokat, agresszívan letámadták az ellenfelet és mind e mellett taktikusan játékot nyújtottak. A torna során több edző is odajött hozzám és megdicsérte a csapatot. Úgy gondolom, hogy eggyel nagyobb korosztályban dicséretes a 4. helyezés. A gyerekeknek és nekem is nagyon tetszett ez a torna és elégedetten tértünk haza Gödöllőről. Nagyon nagy gratuláció minden résztvevőnek! Szép volt fiúk! Csak így tovább! Csapatunk a IV. helyen végzet ezen a tornán.

2018.11.11. 10:00 Diósgyőr Évad:2018/2019 7.forduló
Bozsik Régiós "A" torna
0 - 0 (0 - 0)
A mai tornán meg voltam elégedve a csapat játékával. Próbáltunk fegyelmezetten, koncentrálva játszani. Ami gólokat kaptunk általában egyéni hiba előzte meg. Ha fejlődünk az előre gondolkodásban, akkor ezek elkerülhetőek lesznek. Mezőny játékban láttam nagyon bíztató dolgokat, mint például: labdajáratás, párharcok, cselek. A helyzeteinket még mindig nem kellő hatékonysággal használjuk ki. Ebben mindenképp javulnunk kell. Ha összességében nézem ezt a szezont, akkor úgy gondolom szerepelhettünk volna jobban, eredményesebben is. Viszont ha visszagondolok, hogy augusztus vége felé kezdett a csapat nagy része edzésre járni és már szeptember elején elkezdődtek a fordulók, illetve heti három edzésből, ha esetleg elmarad, vagy kihagy akár csak egyet is a gyerek, akkor ez a realitás.

2018.10.21. 10:00 Kecskemét Évad:2018/2019 6.forduló
Bozsik
0 - 0 (0 - 0)
A mai tornán úgy alkalmazkodtunk az időjáráshoz, hogy amilyen rossz volt mi is olyan rosszul játszottunk. Sajnos a rossz kezdésből nagyon nehezen és nem is teljesen sikerült kikecmeregnünk. A csapat teljesítményén látszott, hogy sokan nem voltak a héten edzésen különböző okok miatt. Remélem mihamarabb visszatalálunk az előzőekben nyújtott játékunkra és ez csak egyszeri kisiklás volt. A mai tornán Márton Benedek kapta az elismerő oklevelet, lelkes játékáért.

2018.10.07. 10:00 Szolnok Évad:2018/2019 5.forduló
Bozsik "A" torna
0 - 0 (0 - 0)
Bár a hazai rendezésű tornát vereséggel kezdtük a Kecskemét ellen és helyzeteinket sajnos nem tudtuk gólra váltani, viszont játékunk bizakodásra adott okot. A következő mérkőzésen a Debrecen ellen nagyon jó játék és egyenrangú ellenfelek csatája jellemezte a mérkőzést, ahol igazságos döntetlen született. Ez után a Diósgyőr ellen már magabiztosan hoztuk a mérkőzést. Helyzeteinkből többet is sikerült gólra váltani, így megérdemelten nyertünk. Véleményem szerint a mezőny egyik legegységesebb csapata a Nyíregyháza ellen igazságos döntetlen született. Utolsó mérkőzésünkön pedig szintén magabiztosan nyertünk a Békéscsaba ellen. Itt szeretném megjegyezni, hogy a látottak alapján szerintem most nyújtottuk a legjobb játékot. Nagyon meg voltam elégedve a csapat MINDEN tagjával. Nagyon nehéz volt eldönteni, hogy ki kapja az elismerő oklevelet. Veress Áron a kapuban és Veres Árpád a mezőnyben a sok jó teljesítmény közül is kiemelkedett. Igazán kiválóan, nagyszerűen teljesítettek. A döntést közösen a csapattal hoztuk meg. A mai tornán Veres Árpád kapta az elismerő oklevelet, lelkes játékáért.

2018.09.23. 10:00 Nyíregyháza Évad:2018/2019 4.forduló
Bozsik Régiós "A" torna
0 - 0 (0 - 0)
A mai tornán Milicz Péter kapta az elismerő oklevelet, lelkes játékáért. 3. Edzői értékelés: Az előző tornához képest most nagyon jól, fegyelmezetten és koncentrálva kezdtük a mérkőzést. Ennek eredményeképpen első mérkőzésünkön a Nyíregyházával igazságos döntetlent sikerült elérni. Bár a házigazdák a mi szerencsétlen mozdulatunkból szerezték az egyetlen góljukat. Ezt leszámítva viszont mindkét csapatnak sok helyzete volt, amit gólra lehetett volna váltani. Második mérkőzésünkön a Békéscsaba ellen elsöprő győzelmet arattunk, ami a játékképe alapján teljesen megérdemelt volt. Harmadik mérkőzésünk a Debrecen ellen egy igen kiélezett, izgalmas mérkőzést hozott. Nagyon jól játszottunk, koncentráltunk és megérdemelten nyertünk a csoport talán legmeghatározóbb csapata ellen. Negyedik mérkőzésen a Diósgyőr ellen jól kezdtünk, beszorítottuk őket a saját térfelükre, de kapusukat naggyá téve nem jött a gól és a foci törvény megbüntetett. Az ellenfél szerezte a mérkőzés első gólját, amit nagy erők mozgósításával sikerült egalizálni. Az ötödik mérkőzésünkön a Kecskemét ellen már fejben és fizikálisan is elfáradtunk. Azért itt megjegyezném, hogy az ellenfél három góljából kettőt mi hoztunk össze egy öngóllal és a kapunk előtti kavarodásból felszabadítva az ellenfelet fejbe találtuk és úgy pattant be a kapuba a labda, hogy ő nem is tudott róla. Nem beszélve róla, hogy az ő kapusukat naggyá tettük, mert nagyon sok helyzetünket a kapu közepébe a kapusba rúgtuk. Összességében úgy gondolom, hogy most kezdtük a legjobban a tornát és nagyon jól játszottunk, amit sajnos nem tudtunk a torna végéig fenntartani.

2018.09.16. 10:00 Békéscsaba Évad:2018/2019 3.forduló
"A" Bozsik torna
0 - 0 (0 - 0)
A mai napon három meghatározó játékosunk is hiányzott a tornáról. Ezt nem igazán tudtuk kompenzálni és ennek eredményeképpen nem is jött az eredmény. Mind a védekező és mind a támadó játékunkat is a határozatlanság jellemezte. Nem voltunk elég agresszívak, ez által sok párharcot veszítettünk, illetve ha nálunk volt a labda, akkor lassan és körülményesen szerveztük az előre játékunkat. A negatívumok ellenére azért volt egy pár játékos, mint például: Veress Áron, Milicz Péter, Veres Árpád, Péter Dániel, Danyi Dávid, akik nagyon jól küzdöttek és jó játékot nyújtottak. A mai tornán Danyi Dávid kapta az elismerő oklevelet, lelkes játékáért.

2018.09.09. 10:00 Debrecen Évad:2018/2019 2.forduló
Bozsik Régiós "A" torna
0 - 0 (0 - 0)
Ezen a tornán sikerült ismét két különdíjast megnevezni: Pálmai Kornélt kiegyensúlyozott, jó védő játékáért, illetve Yeddou Nassimot aki bár a legszebb gól címéért kapta az elismerő oklevelet, de inkább mezőnymunkáját emelném ki. Edzői értékelés: Első mérkőzésünkön helyenként szép játékkal uraltuk a mérkőzést és megérdemelten nyertünk. Második mérkőzésünkön ellenfelünk gyorsan letámadva, beszorította csapatunkat a saját térfelünkre és megnehezítette labda kihozatalunkat. Ezen a mérkőzésen sajnos nem nagyon tudtunk helyzeteket kialakítani. Harmadik mérkőzésünkön a Nyíregyháza a „B” csapatával jött el és ebből kifolyólag nagyarányú győzelmet arattunk. Negyedik mérkőzésünkön az eredmény elég szorosra sikeredett, de az egész mérkőzésen a mi akaratunk érvényesült a pályán. Ötödik mérkőzésünk végén az ellenfél edzője odajött hozzám és gratulált, hogy jól játszottunk és teljesen megérdemelt a győzelmünk, attól függetlenül, Hogy csak egy góllal nyertünk.

2018.09.01. 10:00 Szentes Évad:2018/2019 1.forduló
VIII. Családi Szabadidős és Futball fesztivál
0 - 0 (0 - 0)
8. Kicsit döcögősen kezdtük a tornát, attól függetlenül, hogy nagyarányú győzelemet arattunk a Szentesi Kinizsi felett. A következő mérkőzéseken már kezdtünk magunkra találni és a játékunk is egyre magabiztosabbá vált. A csoportunkban három 9 pontos csapat lett és a gólkülönbség döntött. A mi gólkülönbségünk 17-1, a Szeged-Grosicsé pedig 18-1 és így a II. helyen végeztünk a csoportban. Az Orosházával ki-ki meccset játszottunk a III. helyért, de sajnos ők voltak a szerencsésebbek. a IV. helyen végeztünk.

Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum