Szolnoki MÁV Utánpótlás FC
hivatalos weboldala
 
U19 csapat mérkőzései Évad:  

2021.05.29. 10:00 Szolnok Évad:2020/2021 27.forduló
Szolnoki MÁV - Füzesgyarmat
5 - 1 (2 - 1)
Utolsó mérkőzésünkre készültünk a bajnokságban a hét végén.Természetesen nyerni szerettünk volna és a gólkirályi címet bezsebelni Lakatos Dávid által ami sikerült.Gratulálunk .Ennek a mérkőzésnek igazából nem volt jelentősége mivel már megszereztük a második helyet. Megérdemeltük volna az első helyet de ebben az évben sok problémával küszködve amit sok esetben nem tudtunk orvosolni ,lecsúsztunk. Viszont szépen akartunk búcsúzni azoktól akik már jövőre nem tudnak játszani ebben a csapatban az életkoruk miatt.Nem is a mérkőzés volt fontos a számomra hanem az ,hogy a gyerekek boldogan, tapasztalatokkal felvértezve lépjenek át a felnőtt futball berkeibe.Öröm volt számomra ,hogy ezek a fiúk minden edzésen, mérkőzésen győztes mentalitással léptek pályára.Remélem ez a tulajdonságuk végig fogja kísérni a pályájukat a sportban és a "nagybetűs" életben.

2021.05.22. 10:00 Békéscsaba Évad:2020/2021 26.forduló
Békéscsaba - Szolnok
0 - 7 (0 - 2)
Békéscsabára utaztunk a hét végén.A mérkőzésnek egy fontos tétje volt a számunkra,ha győzünk akkor már matematikailag is bebiztosítottuk a második helyesésünket.Ennek tudatában léptünk pályára és már a mérkőzés elején magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést.Sorra alakítottuk ki a helyzeteket de a kapusuk nagyon jó napot fogott ki.A félidő végére csak sikerült megszereztük a vezetést és ez megnyugtatta a csapatot.A második félidő is hasonló mederben zajlott csak annyi különbséggel, hogy a helyzeteket már jó százalékban tudtuk értékesíteni.Megérdemeltük a győzelmet még ilyen arányban is. Ehhez gratulálok a csapatnak ,ahhoz hogy kapott gól nélkül hoztuk le a találkozót és természetesen a második helyezéshez amit ezen a mérkőzésen bebiztosítottunk.

2021.05.16. 00:00 Törökszentmiklós Évad:2020/2021 25.forduló
Törökszentmiklós - Szolnoki MÁV
1 - 2 (1 - 1)
Csütörtöki győztes mérkőzésünk után már is egy igazi "szomszédvárak" rangadó várt a csapatra a Törökszentmiklós személyében.Ezek a meccsek sok esetben a presztízsről szólnak, arról ,hogy a kisebb klubok megmutassák ,hogy képesek felvenni a versenyt az esélyesebb csapatok ellen.Természetesen nekünk nem is lehetett más alternatíva, hogy kőkeményen beleálljunk ebbe a találkozóba és érvényre juttassuk az erőviszonyokat, lehetőleg játékkal.Ahogy számítottunk rá elég vehemensen és olykor durván próbálták tudtunkra adni, hogy nehéz mérkőzésre számíthatunk.Ez a csapatunknak nem igazán tetszett, nem álltunk bele amit megbeszéltünk és sajnos megtörtént az, hogy megszerezték a vezetést, tegyük hozzá megérdemelten.Lassan rendeztük a sorainkat és alkalmazkodtunk a helyzethez.Többet többet tartózkodtunk az ellenfél térfelén és egy jogosan megítélt büntető után kiegyenlítettünk.Szünetben átbeszéltük a problémákat rendeztük a fejeket aminek meg lett az eredménye.Nagy nyomást helyeztünk az ellenfelünkre ami ismételten egy büntetőt vont maga után de ez kimaradt.Még nagyobb fokozatra kapcsoltunk sorra alakítottuk ki a helyzeteket de csak nem akart összejönni a gól.Már mindenki a mérkőzés végét jelző sípszót várta amikor egy egyéni szóló után megszereztük a három pontot.Összességében nem játszottunk jól de a lehetőségek és a helyzetek tekintetében egy lelkes, a végére elfáradó hazai csapat ellen megérdemelten nyertünk.

2021.05.13. 10:00 Orosháza Évad:2020/2021 24.forduló
Orosháza - Szolnoki MÁV
1 - 10 (0 - 4)
Elmaradt mérkőzést pótoltunk csütörtökön Orosházán.Sajnos a hétvégi rangadón alul maradtunk a Tiszakécske csapata ellen így nem is lehetett más célunk mint az hogy győzzünk. Átbeszéltünk mindent a hét folyamán kielemeztük a hibáinkat és ennek szellemében léptünk pályára.Nagyon nagy vehemenciával kezdtük a mérkőzést ,sorozatban alakítottuk ki a helyzeteket de csak nem akart összejönni a vezetést. Sokadik jól felépített támadás után csak sikerült betalálni ami után sorra jöttek a gólok de a helyzetek is.Nagyon jól álltak hozzá a játékosok aminek külön örültem de annak nem ,hogy ismételten sok helyzet kimaradt.Ezen mindenképpen kell javítanunk a következőkben. Az eredmény a hazai csapatra hízelgő.

2021.05.06. 10:00 Tiszakécske Évad:2020/2021 23.forduló
Tiszakécske - Szolnok
2 - 1 (0 - 1)
A Cegléd elleni győzelem kellő magabiztosságot adott a Tiszakécskei idegenbeli mérkőzésünkhöz.A hazai csapat a harmadik helyen tanyázott szorosan mögöttünk, tehát ismételten egy rangadóra volt kilátás.A mérkőzés első félidejében a mi akaratunk érvényesült ami inkább mezőnyfölényben testesült meg.Elég masszívan védekeztek és helyenként a durvaság határát sértő szabálytalanságokkal tördelték a játékot amiben a játékvezető partner volt.Ennek ellenére megszereztük a vezetést és továbbra is a mi kezünkben volt az irányítás.A második félidőt is mi kezdtünk jobban le is zárhattuk volna a meccset már az elején de kihagytuk a legnagyobb helyzetek is ami megbosszulta magát.Megfordította a Kécske a találkozót és hősiesen védekezve megnyerte.Nagyon jól használták ki a helyzeteiket hiszen négy kapura lövésükből kettő gólt tudtak lőni. A találkozót a látottak alapján nekünk kellett volna megnyerni de a kihagyhatatlan helyzeteket is ki tudtuk hagyni.

2021.05.02. 10:00 Szolnok Évad:2020/2021 22.forduló
Szolnok - Cegléd
3 - 1 (0 - 1)
Igazi rangadóra készülhettünk a hét végén mert az a Cegléd látogatott el a Tiszaligetbe aki vezeti a bajnokságot. Mindenképpen revansot szerettünk volna venni mivel az őszi mérkőzésünkön vereséget szenvedtünk.Ennek tükrében kezdtük a találkozót és már az elején magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést. Nagy taktikai csata bontakozott ki a pályán A Cegléd visszahúzódva próbált a megszerzett labdákkal gyors támadásokat végigvinni.Az első félidőben sorra alakítottuk ki a lehetőségeinket de a Cegléd állta a sarat.Sajnos egy kontra után megszerezték a vezetést ami derült égből villámcsapásként ért minket.A második félidőben még nagyobb fokozatra kapcsoltuk.Ennek meg lett az eredménye előbb kiegyenlítettünk majd magabiztossá tettük számunkra a találkozót.Ilyen arányban is megérdemelt a győzelmünk.

2021.04.25. 10:00 Gyula Évad:2020/2021 21.forduló
Gyula - Szolnoki MÁV
3 - 3 (2 - 3)
A Gyula csapatához látogattunk el a hét végén. Igazából jó meccsre készültünk mert egy masszív és több jó játékost felvonultató csapat benyomását keltette a haza mérkőzésünkből kiindulva.Ennek tükrében kezdtük a találkozót, viszont egy szerencsétlen öngóllal megszerezték a vezetést.Gyorsan válaszoltuk rá de ismételten egy egyéni hibából már nálunk volt az előny.Rendeztük a sorainkat és a félidő előtt megfordítottuk a meccset.A második félidőben lezárhattuk volna a találkozót nagyon sok esetben de az "Í"-re csak nem tudtuk feltenni a pontot.Fortuna ismét elengedte a kezünket mivel a vége előtt egy gyorsan elvégzett pontrúgást nem tudtunk kivédekezni így csak egy ponttal tértünk haza.Összességében egy fordulatos találkozót játszottunk, a döntetlen reális.

2021.04.21. 10:00 Szolnok Évad:2020/2021 17.forduló
Szolnok- Kerekegyháza
11 - 1 (4 - 0)
Elmaradt mérkőzést pótoltunk a hét közepén.A Kerekegyháza csapatát fogadtuk hazai pályán.Szokásunkhoz ragaszkodva már az első percektől fogva megpróbáltuk magunkhoz ragadni a kezdeményezést.A vendégek nagyon szervezetten és helyenként önfeláldozóan óvták a kapujukat. Igazából nem volt kérdés, hogy betalálunk csak az hogy mikor.A végjátékban nem voltunk pontosak az utolsó kulcspasszok hiányoztak.A második félidőben már jobban kinyíltak itt már sokkal több olyan akciót vezettünk amiben még jobban növelhettük volna az előnyünket.Ezekben a szituációkban nem mindig ismerték föl a legjobb megoldásokat ,a döntések minősége nem volt megfelelő.Sajnos megint nem tudtuk lehozni a meccset kapott gól nélkül ami egy kicsit szomorúsággal töltött el.

2021.04.17. 10:00 Szolnok Évad:2020/2021 16.forduló
Szolnok - DAFC
22 - 1 (9 - 0)
A hét végén az utolsó helyezett csapattal találkoztunk aminek a végkimenetelét már a kezdő sípszó előtt tudtuk hiszen egy árva ponttal szerénykedtek és a gólarányuk is arcpirítóként mutatott a tabellán.Az egész mérkőzés folyamán a mi akaratunk érvényesült ami az eredményben is megmutatkozott.Igazából egy jó edzést csináltunk és legfőképpen a befejezéseket gyakoroltuk.Egy negatívumot azért elkövetett a csapat, ilyen mérkőzést kapott gól nélkül kellene lehozni ami sajnos nem sikerült.

2021.04.10. 10:00 Szeged Évad:2020/2021 15.forduló
SZEOL - Szolnoki MÁv
1 - 2 (1 - 0)
A SZEOL csapatához látogattunk a hét végén.Nem ígérkezett könnyű mérkőzésnek mivel hazai pályán komoly eredményeik voltak a jobb csapatok ellen.Erre hívtam föl a mérkőzés előtt a fiúk figyelmét és arra is, hogy már a bemelegítés alatt is ezekre koncentráljanak.Ennek szellemében kezdtük a mérkőzést és az irányítást is magunkhoz ragadtuk.Sajnos ahogy lenni szokott egy távoli lövéssel vezetést szereztek a hazaiak és teljes mértékben a védekezésre rendezkedtek be. A második félidő is ebben a mederben zajlott , teljesen felborult a pálya, a SZEOL csak a védekezésre koncentrált.Szerkezetet váltottunk és ezzel kockázatot is aminek meg lett az eredménye.Megfordítottuk az eredményt és a végén még akár nagyobb arányban is győzhettünk is volna.

2021.03.25. 10:00 Füzesgyarmat Évad:2020/2021 14.forduló
Füzesgyarmat - Szolnoki MÁV
1 - 3 (0 - 1)
Füzesgyarmat csapatához látogattunk a hét végén.A táblázaton elfoglalt helyezésük aggodalomra nem adott okot viszont a hazai eredményeik tisztelet parancsolóak voltak.Természetesen már az elején nyomást próbáltunk gyakorolni rájuk ami részben sikerült. Az első félidőben a játék szervezésében föléjük nőttünk ezáltal a hazaiak a kontrákra rendelkeztek be.A mezőnyfölényünk egyedül a gólok tekintetében nem mutatkozott meg mivel a lehetőségeinket nem használtuk ki vagy a kapusuk bravúrt bravúrra halmozott. A második félidőben még jobban rájuk akartuk erőltetni az akaratunkat ami az egyéni kvalitások tekintetében már azt vetítette előre amit elterveztünk.Nagyon szép támadások után kijött a két csapat közötti különbség és ilyen arányban is megérdemeltük a győzelmet.

2021.03.06. 10:00 Hódmezávásárhely Évad:2020/2021 13.forduló
Hódmezővásárhely- Szolnok
1 - 15 (0 - 6)
A hét végén a Hódmezővásárhely vendégei voltunk.A tavaszi mérkőzésből kiindulva jó mérkőzésre volt kilátás attól függetlenül ,hogy itthon tartottuk a három pontot.Ennek szellemében készültünk egész héten és léptünk pályára már az első percekben.Sajnos vagy nem sajnos már az első félidőben eldöntöttük a mérkőzés kimenetelét, csak az volt a kérdés hogy milyen arányban ,hány góllal nyerjük meg a találkozót.Szakmailag a támadások felépítését és a befejezéseket gyakorolhattuk a mérkőzésen.Elég jó százalékkal rugdostuk be a helyzeteket és ami nagyon fontos volt jól álltak bele az egész mérkőzésbe.

2021.02.20. 10:00 Szolnok Évad:2020/2021 12.forduló
Szolnoki MÁV - Gyula
4 - 3 (2 - 2)
Elmaradt mérkőzéssel folytatódott ismételten a hét végén a tavaszi szezonunk.A Gyula csapata látogatott el hozzánk.A táblázaton elfoglalt helyezések azt prognosztizálták ,hogy jó mérkőzésre lesz kilátás.Nem is csalódtunk hiszen fordulatos , gólgazdag mérkőzést játszottunk és ha szerencsével is de itthon tartottuk a három pontot.Nagyon jól kezdtük az összecsapást hiszen már az elején megszereztük a vezetést és ha kicsit koncentráltabbak vagyunk akkor le is zárhattuk volna a mérkőzés az első félidőben.Sajnos egyéni hibákról az ellenfelünk mindig vissza tudott jönni a mérkőzésbe és ahogy lenni szokott vérszemet kapott,megfordította a meccset.Mindent egy lapra téve huszáros hajrával kiegyenlítettünk és végén egy gyönyörű fejessel, szöglet rúgás után itthon tartottuk a három pontot.

2021.02.14. 10:00 Szolnok Évad:2020/2021 11.forduló
Szolnoki MÁV - Törökszentmiklós
11 - 1 (5 - 1)
Elmaradt őszi mérkőzéssel kezdtük a tavaszi szezonunkat.A Törökszentmiklós csapata látogatott el hozzánk felcserélve a pályaválasztói jogot mivel a vendégeknek nem volt játékra alkalmas pályájuk.A felkészülésünk a lehetőségeinkhez mérten jól sikerült így abban bíztunk hogy ezt a jó formát át tudjuk menteni a bajnokságra is.Talán mondható ,hogy szomszédvárak rangadójára készülhetett a két csapat de nem az lett belőle.A játék minden elemében fölé nőttünk a vendég Miklósi csapatnak ami rájuk nézve "hízelgő" az eredmény tekintetében.Nagyon jól tudtuk gyakorolni a héten megfogalmazott célokat és ezeket könyörtelenül véghez is vittük ami a gólok számában és a mutatott játékban is meglátszott

2020.10.31. 10:00 Szolnok Évad:2020/2021 10.forduló
Szolnok- Tiszakécske
4 - 4 (2 - 2)
A második helyzet csapat látogatott el hozzánk a hét végén.Rangadóra készültünk ismét, igazi presztizs csatára. Sajnos ismételten sok hiányzóval tudtunk csak felállni erre a mérkőzésre is.Ez meghatározta a stratégiánkat amit úgy éltétem meg hogy sikerre vezethet.Megpróbáltuk a középső zónában labdát szerezni és ebből támadásokat kezdeményezni.Ez annyira jól sikerült ,hogy két gólos előnyre tettünk szert.Sajnos a folytatás egy rémálomra sikerült.A félidő végére kiegyenlített a vendég csapat ami a számunkra demoralizáló volt.Annyira ,hogy megfordították a mérkőzést,náluk volt az előny.Sajnos szétestünk a játék minden elemében.Viszont az akarat meghozta a gyümölcsét, kiegyenlítettünk és nálunk lett az előny.Már már el is hittük,hogy nyerhetünk de csak "összehoztuk" a vendégek számára az egyenlítő gólt.Eléggé hektikusra sikeredett az összecsapás de összességében reális eredmény született a problémák tekintetében.

2020.10.24. 10:00 Cegléd Évad:2020/2021 9.forduló
Cegléd - Szolnoki MÁV
2 - 1 (1 - 0)
Az első helyzet csapathoz utaztunk a hét végén.Rangadóra készültünk igazi presztizs csatára.A mérkőzés elejét mindkét csapat taktikusan és óvatosan kezdte ami helyzetekben nem igazán mutatkozott meg.Az ellenfél támadó harmadáig eljutottunk de onnan sajnos rossz döntések hoztunk.Sajnos ahogy már megszoktuk egy egyéni hiba miatt hátrányba kerültünk és ez megzavarta a fejeket, ezáltal még nagyobb hibákat vétettünk mind támadásban és védekezésben is. Ez sajnos a második félidő elején is megmutatkozott amit megbüntetett az ellenfelünk.Érdekes módon ez a helyzet a hazaiakat zavarta meg.Nagyon nagy nyomást helyeztünk rájuk aminek gól lett a jutalma egy szép támadás után.Ezt a nyomást tovább tudtuk tartani a mérkőzés végéig de további gólokat már nem tudtunk szerezni.

2020.10.10. 10:00 Szeged Évad:2020/2021 7.forduló
DAFC - Szolnoki MÁV
0 - 5 (0 - 0)
Több sebből vérző DAFC csapata látott vendégül a hét végén bennünket. A mérkőzés előtt még az volt a kérdés ,hogy lesz-e.Sajnos a vírus és egyéb problémák tekintetében alig volt hadrafogható játékos a hazaiaknak. A kezdésre 11 játékos azért összejött és elkezdődhetett a játék egy kisméretű, rossz minőségű játéktéren ami az első félidőben kifogott rajtunk.Sokat tettünk a gól elérése érdekében de nem sikerült a kapuba találni mivel a hazaiak teljesen visszahúzódva a saját térfelükre próbálták elrontani a játékunkat ami részben sikerült.A második félidőben még nagyobb nyomást gyakoroltunk az ellenfelünkre aminek meg lett az eredménye és gólokban is megmutatkozott.Tudtuk ,hogy csak szélről lesz lehetőségünk feltörni őket ami be is jött ,így a heti taktika gyakorlás megfelelőnek bizonyult.

2020.10.03. 10:00 Szeged Évad:2020/2021 6.forduló
SZEOL - Szolnoki MÁV
2 - 1 (2 - 0)
A SZEOL csapata látogatott el hozzánk a hét végén.Ezen a héten már a karanténban lévő játékosokat tudtam gyakorolni ezért már a kezdő csapatban is sokan szerepet kaptak.Egy teljesen deffenzív ellenféllel találtuk szemben magunkat ami engem teljesen meglepett.Nem erre számítottam.Csak a védekezéssel voltak elfoglalva, átengedték a területet teljesen csak ne kapjunk sokat címmel.Sajnos ez miatt is ritmustalan és lassú volt a játékunk ami érthető is volt az előzmények és az ellenfél stratégiája miatt.Ennek ellenére egyáltalán nem forgott veszélyben a győzelmünk és ha egy kicsivel dinamikusabbak ,gyorsabbak vagyunk akkor nagyobb arányú is lehetett volna a győzelmünk.

2020.09.27. 10:00 Szolnok Évad:2020/2021 5.forduló
Szolnoki MÁV - Orosháza
2 - 4 (2 - 0)
Hazai mérkőzésünkre az összeállítást ismételten a "korona vírus" állította össze.Nagyon nagy logisztikára volt ismételten szükségünk hogy létszámilag és minőségileg ki tudjunk állni.Nagyon jól indult a találkozó a számunkra hiszen a harmadik percben egy formás támadást követően megszereztük a vezetést.A pályán az történt amit elterveztünk és ennek ismételten meg lett az eredménye, egy szöglet utáni fejesből megdupláztuk az előnyünket.Az első félidőben lezárhattuk volna a találkozót de órdító helyzetben hibáztunk.Ez megbosszulta magát mivel az első félidő lefújása előtt szépített a vendég csapat.A második félidőt is jól kezdtük de a helyzeteket ismételten kihagytuk. Ez volt a második fordulópont a mérkőzésen hogy megnyerjük a találkozót és ahogy lenni szokott az ellenfelünk megérezte a vérszagot,ránk erőltette az akaratát és megfordította az eredményt.Tanulság, a focit gólra játsszák.

2020.09.19. 10:00 Kerekegyháza Évad:2020/2021 4.forduló
Kerekegyháza - Szolnok
1 - 1 (0 - 1)
A koronavírus miatt úgy alakult a Kerekegyházi mérkőzésünk a hét elején,hogy az U/19-s csapat nem tud elutazni, így ha lesz annyi gyerekünk akkor feltöltjük a fiatalabb korosztállyal.A hét végére ez realizálódott és el tudtunk utazni csere nélkül. A csapatot 2004-2005-2006-s gyerekek alkották.Nagyon jól indult a mérkőzés a számunkra hiszen a harmadik percben megszereztük a vezetést egy formás támadás után.Annyira megleptük az ellenfelünket ,hogy a gól után is mi irányítottuk a mérkőzést és ha vagányabbak vagyunk egy kicsit, akár növelhettük volna az előnyünket.Ezek kimaradtak , az ellenfelünk összeszedte magát és kezdte ránk erőltetni az akaratukat.Keresték a fizikai kontaktokat és sajnos ezek miatt felőrlődtünk és csak a védekezésre illetve csak a kontrákra rendezkedtünk be.A második félidőben hősiesen védtük a kapunkat és a szórványos ellentámadásainkkal próbáltuk lezárni a mérkőzést de ez nem sikerült.És ahogy lenni szokott a hosszabbítás utolsó perceiben egy szöglet után góllá érett a hazai csapat nyomása. Sajnos azt láttam ,hogy fejben fáradtunk el és nem tudtuk kihúzni kapott gól nélkül a mérkőzést.Viszont ezzel a csapattal egy győzelemmel felérő döntetlent értünk el amire nagyon büszkék lehetünk. Gratulálok azoknak akik részt vettek ebben.

2020.09.12. 10:00 Szolnok Évad:2020/2021 3.forduló
Szolnoki MÁV - Makó
28 - 0 (14 - 0)
Ha a mérkőzés szakmaiságát tekintem akkor a pozitívum csak annyi, hogy rúgtunk 28 gólt. Ez minden tekintetben megsüvegelendő mert nem álltak le hanem arra törekedtek ,hogy a helyzeteket ne szórakozzák el és a lehető legtöbb gólt rúgják.

2020.09.05. 10:00 Kecskemét Évad:2020/2021 2.forduló
Kecskemét - Szolnok
1 - 4 (0 - 3)
Hétvégén a KLC-Kecskemét csapatához látogattunk, akikkel a tavalyi szezonban elég parázs mérkőzést vívtunk hazai környezetben.Erre készültünk egész héten, viszont a mérkőzés összképe nem ezt mutatta.Már az első félidőben eldöntöttük az összecsapást.Sőt ha jobban koncentrálunk és határozottabbak vagyunk a kapu előtt akkor nagyobb arányú is lehetett volna a két csapat közötti különbség. A második félidőben is mi domináltunk de nem tudtuk a helyzeteket értékesíteni.Összességében ilyen arányban is megérdemelt a siker.

2020.08.31. 10:00 Szolnok Évad:2020/2021 1.forduló
Szolnok - Hódmezővásárhely
8 - 0 (4 - 0)
Nagyon álmosan kezdtük a találkozót.A ellenfelünknek rögtön a játékrész elején három nagyon nagy helyzete volt de szerencsére Haris Ádám eszén nem tudtak túljárni.Ez valamiféle lökést adott a csapatnak mert az első ígéretes támadásunkat góllal fejeztünk be.Ráadásul ezt növelni is tudtuk ami demoralizáló volt az ellenfelünk számára.Ez már az első félidő végére realizálódott a gólok számában.A második játékrész is hasonló mederben zajlott.Egy ígéretes támadásuk volt amit a félidőben lecserélt Haris Ádám helyére beálló Szekeres Szabolcs bravúrosan hárított.Ezzel el is lőtték a puskaporukat.Sok helyzetet alakítottunk ki , sok ígéretes támadást készítettünk elő, de ezekből maradt némi hiányérzetem.Az igazsághoz azért idetartozik, hogy a vendégek mezőnyben talán kreatívabbaknak, a játék szervezési részében jobban építkeztek de a kapu előtt mi határozottabbak voltunk. Az eredmény reális de mint említettem van hiányérzetem.

2020.04.10. 10:00 Szeged Évad:2020/2021 15.forduló
SZEOL - Szolnoki MÁV
1 - 2 (1 - 0)
A SZEOL csapatához látogattunk a hét végén.Nem ígérkezett könnyű mérkőzésnek mivel hazai pályán komoly eredményeik voltak a jobb csapatok ellen.Erre hívtam föl a mérkőzés előtt a fiúk figyelmét és arra is, hogy már a bemelegítés alatt is ezekre koncentráljanak.Ennek szellemében kezdtük a mérkőzést és az irányítást is magunkhoz ragadtuk.Sajnos ahogy lenni szokott egy távoli lövéssel vezetést szereztek a hazaiak és teljes mértékben a védekezésre rendezkedtek be. A második félidő is ebben a mederben zajlott , teljesen felborult a pálya, a SZEOL csak a védekezésre koncentrált.Szerkezetet váltottunk és ezzel kockázatot is aminek meg lett az eredménye.Megfordítottuk az eredményt és a végén még akár nagyobb arányban is győzhettünk is volna.

2020.03.21. 10:00 Makó Évad:2020/2021 13.forduló
Makó - Szolnoki MÁV
0 - 7 (0 - 3)
Sajnos megint egy olyan csapathoz látogattunk el aki" csak ne kapjunk sok gólt" jelszóval lépett pályára.Teljesen feladva a támadás és a góllövés lehetőségét beállva a kapujuk elé tömör védekezéssel próbálták megakadályozni a támadás kialakításainkat és befejezéseinket.Nagyon türelmes és pontos játék kellett ahhoz, hogy az elején vezetést szerezzünk és nyugodtan tudjunk játszani.Azt kértem a fiúktól ,hogy ne üljenek bele és végig motiváltan gólra törően játszanak.Ezt betartva nem volt kérdés a mérkőzés kimenetele.

2020.03.13. 10:00 Szolnok Évad:2020/2021 14.forduló
Szolnoki MÁV - Kecskemét
1 - 0 (0 - 0)
Rangadó előtt álltunk a hét végén mivel az a Kecskemét látogatott el hozzánk aki helyezés és a pontok tekintetében mögöttünk tanyázott. Az eredményeik alapján jó mérkőzésre volt kilátás. Már az első percektől fogva lehetett érezni pontért , pontokért jöttek hozzánk.Nagyon megszervezve és fegyelmezetten játszva talán túlzottan is nagyon megnehezítették a dolgunkat. Kerestük a fogást az egész mérkőzés folyamán és ennek meg lett a gyümölcse a találkozó végén. Dicséret a csapatnak az feltétlen akaratért és helyenként a jó játékért.

Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum